Previous Next

Završno 4. kolo Županijske šaranske lige u Jakšiću

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Od 28.09 do 30.09.2020 g. na ribnjaku ŠRD Slavonac Jakšić održano je 4. kolo šaranske lige Sportsko ribolovnog saveza Požeško-slavonske županije. Okupilo se sedam ekipa s područja županije, a najuspješnija je bili ekipa ŠRU Šaran – Banaj Baits iz Eminovcima.

Oni su ulovili 44 ribe ukupne težine 412 kilograma. Iza njih su sa 266 kilograma ekipa domaćina Slavonca iz Jakšića, a treći sa 176 kilograma ribiči ŠRD Ulovi i pusti – Carp shop Ivčetić.

U ovom  kolu ulovljeno je preko 1,4 t ribe. Najveću ribu u sva četiri kola- veleulov šarana od 18.02 kilograma ulovio je Robert Beble iz ekipe CT Dream Team "ŠRD Ulovi i pusti Požega".

Ukupni pobjednik ovogodišnje lige je ŠRU Šaran – Banaj Batis  koja je u četiri kola ukupno ulovila preko 1,7 t ribe što je rekord koji će se teško prestići. Druga je ekipa ŠRD Ulovi i pusti Požega – Carp shop Ivčetić te treći ŠRD Slavonac Jakšić.

Njima su pripale medalje i pehari organizatora. Na sva četiri kola lige ulovljeno je ukupno preko 5,4 t šarana i amura. Tri prvoplasirane ekipe stekle su pravo sudjelovanja na međužupanijskom kupu Koprivničko Križevačke, Bjelovarsko-Bilogorske i Požeško-Slavonske županije.