Previous Next

Četvrti šaranski kup Turnić 2020.

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Četvrti šaranski kup u organizaciji ŠRU „Ulovi i pusti“, Požega održan je od 3. do 5. srpnja 2020. godine na jezeru u Turniću.Natjecalo se 11 ekipa u lovu šarana i amura, a osim domaćih ekipa iz Požege lovili su natjecatelji iz Zagreba, Slavonskog Broda, Nove Gradiške, Ludbrega, Križevaca, Višnjevca i Burstadta.

U tri ekipe lovili su natjecatelji koji su s Hrvatskom reprezentacijom osvajali i dalje će osvajati medalje na svjetskim natjecanjima, viceprvaci, svjetski prvaci Dalibor Banaj, Hrvoje Jakopčević i Hrvoje Šarić. Kup je trajao 51 sat. Ulovljeno je ukupno 1.492,93 kg šarana i amura što je ujedno i rekord jezera na natjecanju. Neizvjesnost i borba trajala je do samog kraja.

Prvo mjesto pripalo je CT ARRIVA – Požega sa ulovljenih 294,82 kg, drugo mjesto CT VERMIS – Višnjevac 291,42 kg dok je treće mjesto pripalo CT BANAJ BAITS TEAM KORDA – Požega sa ulovljenih 284,89 kg. Pehar za najmanju ribu pripao je Saši Križanoviću sa ulovom od 1.70 kg iz ekipe CT ARRIVA, a pehar za najveći ulov pripao je Mariju Pavliću sa ulovom amura od 15.61 kg iz ekipe CT MRMAK.

Čestitamo svim ekipama u plasmanu te i svim ostalim ekipama na sudjelovanju na kupu. Veliko hvala i našim sudcima Tomislavu Posavcu i Marijanu Čevapoviću na odlično odrađenom poslu. Vidimo se iduće godine na istom mjestu i nadam se s istim ekipama gdje će se i peti put rušiti rekord.